Perheiden Oppimaan kehittäminen

Neurokirjon palveluintegraatio ja sähköinen nepsy-tuki 

Perheille suunniteltu neurokirjon tietopaketti on iso kokonaisuus, jota tulee suunnitella yhdessä perheiden ja ammattilaisten kanssa ja se tulee liittää osaksi koko neurokirjon palveluverkkoa. Siksi olemme rakentamassa kehittämishanketta, jossa Perheiden Oppimaan sisällöt tuotetaan uusiksi ja siirretään uudelle alustalle osaksi sähköistä perhekeskusta. Se tulee sisältämään sekä paikallista että kansallista sisältöä.

Hankkeen tavoitteet

1. Neurokirjon palveluintegraatio ja palveluverkon siirtäminen sähköiseen nepsy-tukeen verkkokurssialustan avulla mukaan lukien neurokirjon tietopaketti perheille (Perheiden Oppimaa)

2. Ammattilaisten neurokirjon osaamisen kasvattaminen työyhteisöjen yhteisillä verkkokursseilla ja systeemisen johtamisen periaatteella

Lape-ohjelman tavoitteiden edistäminen

Hankkeessa edistetään Lape-ohjelmassa (2016-2019)  tuotettua sähköisen perhekeskuksen tavoitetilan toteutumista. Tavoitteet on esitelty yllä olevassa kuvassa. Tarkoituksena on hyödyntää uutta verkkokurssialustaa, joka mahdollistaa monet yllä mainitut toiminnallisuudet.  Hanke on tarkoitus toteuttaa vuosina 2020-2021.

Hankkeessa syntyy

  • paikallinen neurokirjon palveluverkon kuvaus ja toteutus 
  • perheiden neurokirjon tietopaketti

Herääkö ideoita tai toiveita?
Osallistu keskusteluun.
(edellyttää kirjautumista)

Takaisin:

3 kommentteja “Perheiden Oppimaan kehittäminen

Vastaa

 

Vastaa