Fobba: Some-tietoa

Opiskellaan some-tietoa
yhdessä Fobban kanssa

Sosiaalinen media ei ole vain hauska paikka pitää yhteyttä ja seurata maailman menoa. Se on myös ikkuna netin pimeälle puolelle, jossa kaikki se mikä normaalisti pysyy päivänvalolta piilossa voi äkkiä ja arvaamatta heijastua tekstinä ja kuvina tietokoneen ruudulle.

Suomen tunnetuin nettipoliisi Marko Forss on kirjoittanut kokemusten pohjalta jokamiehen ja -naisen someoppaan. Se piirtää realistisen ja kaunistelemattoman kuvan sosiaalisen median maailmasta, mutta myös neuvoo kuinka siellä tulee toimia. 

Fobban sosiaalisen median selviytysmisopas on tänä päivänä vielä ajankohtaisempi kuin julkaisuvuonnaan 2014 - valitettavasti.

Oppimaan some-koulu

Mitä on hyvä tietää, mitä pitää varoa, miten kuuluu käyttäytyä? Kuinka suojautua ja ennen kaikkea miten voi turvallisesti ja huoletta liikkua verkon sokkeloissa. Ovathan internet ja sosiaalisen median palvelut yhä kiinteämpi osa meidän kaikkien ja etenkin lastemme jokapäiväistä elämää.

Fobba käynnistää Oppimaan some-koulun, josta on hyötyä sekä koulun henkilöstölle että kotiväelle. Fobban videot sopivat myös oppilaille vaikka terveystiedon tunneille.


Marko "Fobba" Forss: Miksi kirja täytyi kirjoittaa.

Kenelle kirja on tarkoitettu?

Marko Forss: Kirjaa tarvitsevat vanhemmat, opettajat, sote-työntekijät,
oppilaat eli kaikki some-käyttäjät.

Fobban videoita tulossa lisää!

TakaisinPERHEIDEN Oppimaa > Sosiaalinen media

Vastaa