PILOTTI: Nepsy-lapsi varhaiskasvatuksessa 5 op

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Tervetuloa Oppimaahan!

Tämä on pilottikurssi, joka käynnistyi syyskuun 2019 alussa. 

Kurssin voi hankkia pilottihintaan syyskuun 2019 loppuun asti verkkokaupasta. 

Organisaatiot voivat tilata kurssin opiskeluoikeuksia laskutuksella ilmoittamalla opiskelijoiden sähköpostit ja laskutustiedot osoitteeseen helena.lehtimaki at oppimaa.fi.

Nepsy-lapsi varhaiskasvatuksessa 5 op
Pilottikurssi syksyllä 2019

Kurssin tavoitteena on jakaa nepsy-tietoa sekä luoda päiväkodin, neuvolan, perhepalveluiden ja kodin yhteiset toimintamallit nepsy-lapsen ja -perheen tukemiseksi. Työtapana työyhteisöjen yhteinen opiskelu verkkokurssilla sekä rinnalla ilmainen Perheiden Oppimaa. 

Sisältö

  • Erityisperheet
  • Nepsy-lapsen tunnistaminen ja hoito
  • Nepsy-lapsen tukeminen ja ohjaaminen
  • Toimintakulttuurin kehittäminen
  • Tukea perheille
  • Palveluista  

Kurssi on suunnattu varhaiskasvatuksen, neuvolan, perhepalveluiden ja lastensuojelun henkilöstön täydennyskoulutukseen. Kouluttajina mm. lastenpsykiatri Anita Puustjärvi ja muita alan asiantuntijoita ja järjestöjen edustajia.

Opiskelu on helppoa ja joustavaa. Opiskelu perustuu videoihin, keskustelufoorumiin, tehtäviin ja tentteihin. Opitut asiat viedään tiimipalavereihin ja hyviksi havaitut toimintamallit käytäntöihin. Ohjattu, vuorovaikutteinen opiskelu kestää noin 4 kuukautta, mutta materiaalit ovat opiskelijoiden käytössä 12 kuukautta. Kurssilla on mahdollista suorittaa 5 opintopistettä.

Perhe saa samat tiedot tiivistetyssä muodossa Perheiden Oppimaa -palvelussa. 

Kurssiohjaaja Helena Lehtimäki on opiskelijoiden ja perheiden apuna alusta loppuun. Hän lähettää kurssikirjeet, seuraa opiskelua sekä raportoi opiskelun edistymisestä tilaajalle. 

Kouluttaja

Helena

PRODUCER. For any practical matter, please, contact me via Contact Course Teacher. / TUOTTAJA. Saat minuun yhteyden kurssin käytännön asioissa Ota yhteyttä opettajaan -linkillä.

Modules