Oppimaan nepsy-tuki perheille

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Työkalu sote-maakunnan/kunnan
perheiden nepsy-tuki -verkkopalvelun rakentamiseen

Kun huoli herää, nepsy-perheet tarvitsevat yleistietoa neuropsykiatrisista häiriöistä sekä tietoa oman kunnan ja sote-maakunnan palveluista. Sote-maakunnalle räätälöity perheille suunnattu verkkopalvelu on tähän kustannustehokas ratkaisu.

Oppimaan nepsy-tuki perheille -verkkopalvelu on työkalu, jonka päälle sote-maakunta voi rakentaa paikallisen sähköisen nepsy-tietopankin. Oppimaa tarjoaa tietopankkiin yleistä tietoa. Sote-maakunnan nepsy-työryhmä työstää siihen paikallista tietoa käymällä läpi palvelun sisällön sekä lisäämällä siihen paikallista tietoa. 

  • Oppimaa kopioi tämän palvelun kunnan/sote-maakunnan käyttöön
  • Kehittäjäryhmän työskentely tapahtuu keskustelemalla kunkin oppitunnin sisällöstä keskutelufoorumilla ja päättämällä, mitä siihen tulisi lisätä tai miten sitä tulisi muokata. 
  • Oppimaa koostaa materiaalista sote-maakunnalle räätälöidyn valmiin verkkopalvelun. 
  • Sote-maakunta ja kunnat voivat hankkia palveluun käyttäjien määrään perustuvan käyttöoikeuden kuukausiveloituksella. 

Nepsy-tuki perheille
- osa sote-maakunnan nepsy-palveluverkkoa

Perheiden nepsy-verkkopalvelun toteutus sisältyy Oppimaan Nepsy-palveluverkon rakentaminen -verkkokurssiin. Verkkopalvelu on ns. psykoedukaatiota eli se tarjoaa tietoa ja opastusta helpolla tavalla 24/7. Se esittelee myös sote-maakunnan koko nepsy-palveluverkon, jonka kuvaus toteutetaan osana työprosessia. 

Kunta / sote-maakunta hankkii käyttöoikeudet valmiiseen verkkopalveluun kuukausiveloituksella. Hinta perustuu käyttäjien määrään tarjouksen mukaan.

Miten sote-maakunnan Nepsy-tuki perheille 
-verkkopalvelua käytetään?

Lasten ja lapsiperheiden parissa työskentelevät ammattilaiset tutustuvat palveluun ennakkoon. Kun perhe tarvitsee neuropsykiatrisiin häiriöihin liittyvää tukea, ammattilainen opastaa huoltajia kirjautumaan palveluun ja tutustumaan sen sisältöihin ja työkaluihin, joita hyödynnetään verkostotyössä. 

Lisätiedot ja kirjautumisohjeet
Helena Lehtimäki
Oppimaa

helena.lehtimaki at oppimaa.fi

Kouluttaja

OPPIMAA

PRODUCER. For any practical matter, please, contact me via Contact Course Teacher. / TUOTTAJA. Saat minuun yhteyden kurssin käytännön asioissa Ota yhteyttä opettajaan -linkillä.

Modules