Matka erityislapsesta onnelliseksi aikuiseksi 1 op

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Aleksi Lehtinen on ADD-kokemusasiantuntija ja hän kertoo meille oman tarinansa tällä kurssilla. Aleksin tarina auttaa meitä ymmärtämään erityislapsen elämää ja kiehtovaa ajatusmaailmaa. Kirsi, Aleksin äiti, kertoo erityislapsen ja perheen kokemuksista äidin näkökulmasta.

Tarinan voima 

Kirsi muistuttaa että tarina, jota ylläpidämme toisesta ihmisestä, alkaa elää omaa elämäänsä eli toteuttaa itseään. Näin ollen meidän tulee olla tarkkoja siitä, millaista tarinaa kerromme henkilöstä, niin hänelle itselleen kuin ulkopuolisillekin.

Aleksi kertoo itsestään onnistujan myönteistä tarinaa. Tämä tarina hänestä ei ole syntynyt itsestään, sitä on tietoisesti rakennettu lapsesta asti; on poimittu näkyviin vahvuuksia, onnistumisia ja taitoja sen sijaan, että huomio olisi kiinnitetty puutteisiin ja vaikeuksiin, joita niitäkin Aleksin elämässä on riittänyt.

  • Se, mihin kiinnitämme huomiota, lisääntyy.
  • Aikuinen on aina vastuussa lapsesta rakentuvasta tarinasta.

Aleksin supersankariopettaja - todellinen ratkaisukeskeisyyden malliope

Tutustu Aleksiin videossa, jossa hän kertoo miten siirtyminen eskarista alakouluun sujui erinomaisesti supersankariopettajan avustuksella.

1 opintopiste ja todistus

Tällä kurssilla voit suorittaa myös yhden opintopisteen käymällä kaikki oppitunnit läpi ja suorittamalla pienen automatisoidun tentin. Todistus on sen jälkeen ladattavissa Omat kurssit -linkin takaa Suoritetut kurssit -osiosta.

Hankkimalla tämän kurssin verkkokaupasta, saat materiaaliin
12 kuukauden henkilökohtaisen käyttöoikeuden.


ISBN 978-952-6664-34-7

Oppimaa Oy

Kouluttaja

OPPIMAA

Modules