Kangasalan nepsy-tuki perheille

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Kaupungin perheiden oma verkkopalvelu, jota rakennetaan ammattilaisten ja perheiden yhteistyönä.
Ei vielä käytössä.

Työkalu Kangasalan kaupungin 
perheiden nepsy-tuki -verkkopalvelun rakentamiseen

Kun huoli herää, nepsy-perheet tarvitsevat yleistietoa neuropsykiatrisista häiriöistä sekä tietoa oman kaupungin palveluista. Kaupungille räätälöity perheille suunnattu verkkopalvelu on tähän kustannustehokas ratkaisu. 

Oppimaa tarjoaa työkalun ja sisältörungon, jonka päälle kaupunki voi rakentaa paikallisen sähköisen nepsy-tietopankin. Oppimaa tarjoaa tietopankkiin yleistä tietoa.  Paikallinen kehittäjäryhmä / nepsy-työryhmä työstää siihen paikallista tietoa käymällä läpi palvelun sisällön sekä lisäämällä siihen paikallista tietoa. 

  • Oppimaa on kopioinut palvelun perussisällön Kangasalan kaupungin käyttöön
  • Kehittäjäryhmän työskentely tapahtuu keskustelemalla kunkin oppitunnin sisällöstä keskutelufoorumilla ja päättämällä, mitä siihen tulisi lisätä tai miten sitä tulisi muokata. 
  • Oppimaa koostaa materiaalista kaupungille räätälöidyn valmiin verkkopalvelun. 
  • Kangasalan kaupunki voi hankkia palveluun käyttäjien määrään perustuvan käyttöoikeuden kuukausiveloituksella. Palvelun rakentaminen ei sido Kangasalan kaupunkia ottamaan palvelua käyttöön.

Nepsy-tuki perheille
- osa kaupungin nepsy-palveluverkkoa

Perheiden nepsy-verkkopalvelun toteutus sisältyy Oppimaan Nepsy-palveluverkon rakentaminen -verkkokurssiin. Verkkopalvelu on ns. psykoedukaatiota eli se tarjoaa tietoa ja opastusta helpolla tavalla 24/7.  Palveluun sisältyy myös nepsy-palveluverkon kuvaus, mikä helpottaa perheitä löytämään oikeat palvelut oikeaan aikaan.

Miten Nepsy-tuki perheille 
-verkkopalvelua käytetään?

Lasten ja lapsiperheiden parissa työskentelevät ammattilaiset tutustuvat palveluun ennakkoon. Kun perhe tarvitsee neuropsykiatrisiin häiriöihin liittyvää tukea, ammattilainen opastaa huoltajia kirjautumaan palveluun ja tutustumaan sen sisältöihin ja työkaluihin, joita hyödynnetään verkostotyössä. 

Lisätiedot ja kirjautumisohjeet
Helena Lehtimäki
Oppimaa

helena.lehtimaki at oppimaa.fi

Kouluttaja

OPPIMAA

PRODUCER. For any practical matter, please, contact me via Contact Course Teacher. / TUOTTAJA. Saat minuun yhteyden kurssin käytännön asioissa Ota yhteyttä opettajaan -linkillä.

Modules