Ben Furman: Muksuoppi 3 op

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Itsenäiset opiskelijat voivat hankkia kurssin täältä verkkokaupasta.

Organisaatiot voivat tilata kurssin opiskeluoikeuksia laskutuksella ilmoittamalla opiskelijoiden määrän/sähköpostit ja laskutustiedot osoitteeseen helena.lehtimaki at oppimaa.fi. 

Kaikille lasten parissa työskenteleville

Muksuoppi on psykiatri Ben Furmanin työtovereineen kehittämä vaikuttavaksi osoittautunut lasten ongelmien ratkaisumenetelmä. Sen avulla voidaan auttaa lapsia voittamaan psyykkisiä ongelmia hauskalla ja lapsiystävällisellä tavalla.

Menetelmä on kasvattanut nopeasti suosiotaan sekä ammattikasvattajien että vanhempien parissa. Kurssi soveltuu kaikille lasten parissa työskenteleville – varhaiskasvatuksen ammattilaisille, opettajille, psykologeille, sosiaalityöntekijöille, terveysalan ammattilaisille,  terapeuteille.

Opintokokonaisuus

Kurssi on laajuudeltaan 3 opintopisteen kokonaisuus. Opiskelu tapahtuu itseopiskeluna katsomalla videoita ja tutustumalla muuhun oppimateriaaliin sekä osallistumalla keskustelufoorumiin.

Kurssin käytyäsi:

  • tiedät mitä Muksuoppi on
  • hallitset Muksuopin 15 askelta
  • osaat käyttää menetelmää lasten kanssa

Opintopisteet ja todistus 3 op

Mikäli haluat todistuksen suorituksestasi ja opintopisteistä, merkitse kaikki oppitunnit suoritetuiksi ja vastaa kunkin moduulin päätteeksi kysymyksiin klikkaamalla Tee oppitunnin tehtävä.  Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat tiedon sähköpostiisi, että olet läpäissyt kurssin. 

Kurssitodistus on ladattavissa Omat kurssit -osiosta kohdasta Suoritetut kurssit. Kyseessä on Muksuoppi-koulutuksen teoriaosuus (3 op), jonka voi siis suorittaa itseopiskeluna.

Ryhmäopiskelu

Tämä kurssi on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun.  

Kannustamme kuitenkin myös ryhmäopiskeluun työyhteisöissä ja oppilaitoksissa. Kun ryhmä aloittaa verkko-opiskelun samaan aikaan, ryhmä voi kokoontua kunkin moduulin jälkeen keskustelemaan kurssin sisällöistä ja menetelmän soveltamisesta käytäntöön. Tämä opiskelumalli on osoittautunut varsin hedelmälliseksi, joten kannattaa kokeilla.

Menetelmän soveltaminen ja raportti 2 op

Mikäli haluat suorittaa opintopisteitä myös Muksuoppi-menetelmän soveltamisesta, sinun tulee soveltaa sitä käytäntöön lapsen tai lapsiryhmän kanssa ja kirjoittaa siitä raportti. Tällöin sinun tulee hankkia loppuraportin arviointi erikseen täältä.  Näin saat suoritetuksi 5 opintopisteen kokonaisuuden (teoria 3 op + soveltaminen 2 op).

Löydät ohjeet soveltamiseen ja raportin kirjoittamiseen tämän kurssin lopusta. 

Huom. Ilman erillistä Muksuoppi-ohjaajan sertifiointia sinulla ei ole lupaa kouluttaa muita Muksuoppi-menetelmän käyttöön.

Kurssin kouluttaja
Ben Furman

Kurssin kouluttaja on psykiatri, Muksuoppi-menetelmän kehittäjä Ben Furman. 

© Muksuoppi-verkkokurssi on Oppimaa Oy:n ja Lyhytterapiainstituutti Oy:n yhteistuotanto.

Yhteystiedot: tuottaja Helena Lehtimäki, helena.lehtimaki at oppimaa.fi

Hankkimalla tämän kurssin verkkokaupasta saat materiaaliin
12 kuukauden henkilökohtaisen käyttöoikeuden.

ISBN 978-952-6664-22-4

Oppimaa Oy

Kouluttaja

OPPIMAA

Modules

Moduuli 6. Kysymyksiä ja vastauksia

Oppitunnit